Modni hit ili promašaj:  Pidžama nije samo za spavanje (FOTO)
Foto: Profimedia

Modni hit ili promašaj: Pidžama nije samo za spavanje (FOTO)

Imamo prilike da vidimo kako dame nose svilene i čipkaste spavaćice i pidžame van kuće kao haljine i kombinezone.

Kada alarm ujutru počne da zvoni mrzimo i njega i posao ili obaveze zbog kojih moramo da ustanemo i izađemo iz toplog kreveta. To što moramo da izađemo iz kreveta ne znači da moramo i da skinemo pidžame ili spavaćicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sve veći broj dama odlučuje da prošeta do posla ili ode u provod u spavaćici ili pidžami, piše Marie Claire.

Isprva smo pomislili da je samo u pitanju par žena koje su bile lijenje da se presvuku, ali je izgleda ovaj trend i te kako uzeo maha.

Neki modni kritičario preziru ovaj trend dok ga drugi ohrabruju i kreiraju modele koji su upravo za nošenje van kreveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 



Možete da ih nosite u nekoliko kombinacija. Prva je naravno da budete od glave do pete u pidžami. Drugi način je da svilenu i seksi spavaćicu ukombinujete sa sakoom koji je jedan broj veći i uz visoke štikle izađete u provod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Treći način je da spavaćicu ili svilenu pidžamu ukombinujete sa džemperom ili nekim drugim debljim odjevnim predmetom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kao odličan modni detalj može da vam posluži i vaš svileni kućni ogrtač. Ne oklijevajte da budete hrabre ako želite da budete primijećene.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.