Nataša i Dača se ljubili u njegovoj kafani?
Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

Obnovili ljubav

Nataša i Dača se ljubili u njegovoj kafani?

Bivši suprižnici navodno su viđeni u Ikodinovićevoj kafani kako razmjenjuju poljupce. Ipak, vaterpolista demantuje ove navode.

Nekada najljepši par na srpskoj javnoj sceni, bivši vaterpolista Danilo Ikodinović i pjevačica Nataša Bekvalac, navodno su na putu da obnove veliku ljubav.

Naime, kako piše dnevni list “Alo”, Ikodinović i Bekvalčeva viđeni su u kafani bivšeg vaterpoliste kako razmjenjuju strasne poljupce, ali kroz suze.

- Nije nikakvo iznenađenje da se Nataša i Dača viđaju, jer vode Hanu jedno kod drugog, ali prije pet dana je ona bila kod njega u kafani “Tako je suđeno”, i, kako sam čuo, scena među njima stvarno je bila dirljiva. Dugo su razgovarali, a onda su počeli da se grle i ljube. Potom su oboje počeli da plaču, ali stvarno ne znam šta je bila tema njihovog razgovora. Ostali su dugo da sjede, a da li su otišli zajedno, nije mi poznato – kaže neimenovani izvor ovog lista.

On dodaje da se, od kada se Ikodinović vratio a “novosadska barbika” doselila u Beograd, njih dvoje češće viđaju.

- Hana sada mnogo više vremena provodi sa Dačom, jer je on u Beogradu i stvarno mu je prijalo što se vratio i ovde otvorio kafanu. A zbog ćerke se češće viđa sa Natašom, a odnosi su im sve bolji. Samo što niko nije očekivao da se ovoliko poboljša situacija među njima – kaže sagovornik “Alo”-a.

Ipak, Ikodinović demantuje ove navode.

- Ne znam o čemu pričate. Ne viđamo se na taj način. Imate dezinformaciju – rekao je Ikodinović, a na pitanje o tome na koji način se viđaju, dodao:

- Ne viđamo se po kafanama.

(Alo!)