Najljepša žena Evrope porijeklom iz Crne Gore (FOTO)

Najljepša žena Evrope porijeklom iz Crne Gore (FOTO)

U februaru je u Beču održan najprestižniji izbor ljepote na starom kontinentu. U prepunoj sali glamoruznog "Studia 44" pred mnogobrojnom publikom, titulom najljepše okitila se predstavnica Srbije Ljubica Rajković koja vuče korijene iz Crne Gore. Naime, njen otac je porijeklom iz mjesta Brezojevica u Opštini Plav.

Ljubici je ova kruna vrhunac njene karijere i samo je upotpunila njenu kolekciju titula koje je do sada ponijela na mnogim izborima ljepote širom svijeta.

IMG20200429111906896

Osvajanje titule

Do sada u svojoj karijeri ova mlada ljepotica ponijela je titule za Miss Balkana, Miss Earth Srbije,Top Model Evrope a na izboru za Miss Svijeta na Filipinima osvojila je srebrnu medalju.

Ljubica je pored svoje karijere i jedan od najboljih studenata u svojoj generaciji i trenurno završava studije Srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Njena ljubav prema jezicima traje od malena i ona tečno govori 4 strana jezika. 

IMG20200429111912232

Ova djevojka ostavlja bez daha svojom ljepotom, a za njenu savršenu figuru zaslužni su fitnes i ples koji obozava i aktivni je instruktor zumbe.

Mnogi je porede sa Adrianom Limom zbog njenih savršenih crta lica kao i savršeno izvajanog tijela. Za njen blistavi osmijeh zaslužan je Centar za estetsku stomatologiju "Simic Dent", a postala je zaštitno lice Klinike za estetsku, antiaging i regenerativnu medicinu - Dr Sauvage. 

IMG20200429111856206

Ljubica se prilikom krunisanja za Mis Evrope publici predstavila u prelijepoj haljini "Šeri Hil".

Svjesna je da je pred njom ogroman posao, već je počela sa edukacijom za profesionalnog šminkera u školi "Elite make up" vlasnice Nataše Brašanac koja je i oficijalna šminkerica izbora za Mis Evrope.

IMG20200429111900212

Zbog trenutne situacije sa korona virusom morala je da odloži brojne kampanje, koje će nastaviti nakon smirivanja situacije. Takođe je pozvana i na Nedjelju mode u Njujorku gdje će nositi kreacije svjetskog brenda "Šeri Hil" .

Ljubici je u planu je da se usavrši u još dva strana jezika, a počela je i sa pisanjem knjige. 

IMG20200429111858232

U narednom periodu čeka je mnogo obaveza kao što su posjete raznim ambasadama, gostovanja na mnogim televizijama širom Evrope, gdje je u planu da gostuje na televizijama u Ljubljani, Beču, Moskvi, Parizu, Londonu, Milanu i Budimpešti, nakon što se situacija sa korona virusom u potpunosti stabilizuje i smiri. 

Takođe, posjetiće Crnu Goru, tačnije naše primorje gdje će snimiti jedan modni editorijal.

Posebnu radost joj budi to što će opet gostovati na državnoj televiziji Srbije i podijeliti svoju sreću i uspjeh koji je donijela svojoj zemlji.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.