Senidah u vezi sa 8 godina mlađim dečkom iz Herceg Novog
Senidah

Senidah u vezi sa 8 godina mlađim dečkom iz Herceg Novog

Senida Hajdarpašić, poznatija pod umjetničkim imenom Senidah(35) jedna od trenutno najpopularnijih elektro, pop, trap i R&B regionalnih pjevačica, oduvijek je krila svoj privatni život međutim prema pisanju nekih medija ona je već nekoliko mjeseci u tajnoj vezi sa Stefanom O.(27) iz Herceg Novog.

Kako je izvor ispričao za "Alo!", par se upoznao na jednom Senidinom nastupu, a veza je počela nakon nekoliko mjeseci intenzivnog dopisivanja, prenosi Alo.rs

"Senidah i Stefan se poznaju od ranije. On je tokom ljetnje sezone radio kao član obezbjeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala, ali je bio uposlen i kao privatno obezbjeđenje pojedinih Senidinih kolega, tako da su se često viđali", ispričao je dobro obaviješteni izvor ovog medija.

"Simpatije i varnice među njima su sjevnule odmah, a budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah se činilo nemogućim da otpočnu vezu", ispričao je izvor blizak ovom paru.

Prema nekim navodima Senidah je i sada kod Stefana u Herceg Novom. Doputovala je prije nekoliko dana. Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mjesta, u restorane zatvorenog tipa ili na privatne plaže.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.