Ovo su 9 ljetnjih komada garderobe koje svaka žena treba imati u svom ormaru
Ilustracija

Ovo su 9 ljetnjih komada garderobe koje svaka žena treba imati u svom ormaru

Ljeto je najtoplije godišnje doba pa je potrebno i garderobu prilagoditi vremenskim prilikama.

Sljedećih devet komada garderobe jednostavno morate da imate u vašem ormaru ukoliko vam je cilj da imate elegantan, privlačan i moderan stajling tokom najvrelije godišnje sezone.

Bijela haljina od čipke

15

Foto: Ilustracija 

Bijela je jedna od najpopularnijih ljetnih nijansi, a čipka je vodeći ljetni materijal, bar kada je riječ o haljinama i bluzama. Klasična i jednostavna haljina od čipke idealan je izbor, jer je veoma ženstvena i privlačna. Kombinujte je sa štiklama, sandalama ili baletankama.

Sandale sa kaišićima

tumblrm4dzmwptpz1qd36rxo11280

Foto: Ilustracija 

Odlične su, jer se mogu kombinovati gotovo sa svim drugim komadima garderobe. Lagane su te ćete da imate osjećaj kao da ništa nemate na nogama. Idealne za kombinacije u formalnom tonu, ali možete da ih nosite i u svim drugim prilikama.

Maksi haljina/suknja

unnamed

Foto: Ilustracija

Ljetna garderoba nikako ne bi bila potpuna bez duge haljine ili suknje. Ona je veoma privlačna, svestrana, lagana i idealna i za dnevne i za večernje varijante.

Bijela majica kratkih rukava

99cbbc778473949eab7ff83af8b3da

Foto: Ilustracija 

Ona je toliko jednostavan i običan komad garderobe da veoma često zaboravimo koliko je funkcionalna. Možete da je kombinujete, bukvalno, sa svim drugim komadima garderobe, a osim što je veoma funkcionalna, može vam pomoći i da na veoma jednostavan način osvježite svoj stajling i izgledate veoma urbano.

Kratka majica

kratkeletnjemajiceneznihtonova10

Foto: Ilustracija 

Kratke majice veoma su popularne, posebno kod mlađih dama. Ipak, treba imati na umu da one i nisu baš za sve prilike te da ne stoje baš svima dobro. Međutim, odlično se slažu sa komadima garderobe koji imaju visoki struk, bilo da su u pitanju farmerice, suknje ili šorcevi.

Cvjetni uzorak

rupppostimage03

Foto: Ilustracija 

Haljine, suknje, pantalone ili majice – komadi garderobe koje treba da imate u “cvjetnoj varijanti”. Pravi su hit, a sasvim je razumljivo i zašto – cvjetni uzorci su elegantni i lijepi te neodoljivo podsjećaju na lijepo vrijeme, radost i sreću.

Košulja

slika410

Foto: Ilustracija 

Ona je udobna, lagana i savršena za ljeto. Što se tiče nijansi, nikako nećete pogriješiti sa bijelom košuljom ili varijantom jarkih boja. Naravno, elegantna košulja sa cvjetnim uzorkom pun je pogodak.

 

Izvor: Minimagazin

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.