Vera Vang ima 71 godinu, izgleda vrlo mladoliko zahvaljujući ovim navikama (FOTO)

Vera Vang, jedna od najpoznatijih svjetskih modnih kreatorki, spada u red žena koje izgledaju nevjerovatno mladoliko zahvaljujući dobrim genima.

Dizajnerka je prije nekoliko dana napunila 71 godinu, a mnogi kažu da izgleda kao da ima 30.

Slavna kreatorka je šokirala pratioce svojom najnovijom fotografijom koju je objavila na Instagram profil, a na kojoj je pokazala savršene trbušnjake i kožu bez ijednog znaka starenja.

Vangova je pozirala u kratkoj majici i helankama, a mnogi su se zapitali kako uspijeva da izgleda toliko mlado, a ujedno i konstatovali da njen izgled može da se uporedi sa djevojačkim.

Post je osvojio hiljade komentara, a većina se složila da Vera izgleda kao da je bliže dvadesetim godinama nego sedamdesetim.

"Odbijam da vjerujem da imate 70 godina", napisala je jedna osoba, dok je druga dodala:

"Molimo vas da podijelite svoj režim njege sa nama. Vi ste prava prava boginja!"

"Samo nam recite svoju tajnu, molim vas", prokomentarisala je jedna osoba, dok je druga jednostavno upitala: "Kako?"

Sudeći po proslavi rođendana, modna dizajnerka se ne ograničava da uživa u ljepšim stvarima u životu.

Vang je svoj rođendan proslavila uz tortu na kojoj su bile "njene omiljene stvari" -  boca votke, kroasan, hot-dog i jelo iz kineskog restorana.

Koja je tajna mladalačkog izgleda Vere Vang?

S obzirom da su joj ovo pitanje postavili mnogi korisnici Instagrama, dizajnerka je riješila da se oglasi i da otkrije tajnu njene mladolikosti.

"Rad, spavanje, kokteli sa votkom, bez prevelikog izlaganja suncu", napisala je dizajnerka.

Dizajnerka je u intervjuu za Harper’s Bazar 2012. godine kazala da "nikada ne propušta obroke" jer mora da "nahrani mozak", prenosi "Telegraf.rs".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.