Tivćanki predviđaju blistavu karijeru: Nikoleta Rakočević u finalu takmičenja za Miss Balkana
Nikoleta Rakočević, foto: Privatna arhiva

Tivćanki predviđaju blistavu karijeru: Nikoleta Rakočević u finalu takmičenja za Miss Balkana

Nikoleti Rakočević, devetnaestogodišnjoj Tivćanki, modni agenti predviđaju blistavu karijeru u svijetu! Na nedavno održanom kastingu direktno se plasirala u finale takmičenja za Miss Balkana.

Nikoleta Rakočević je i aktuelna Miss Earth Crne Gore 2019. i svoju zemlju dostojno je predstavljala na Filipinima na izboru za Miss svijeta.

IMG20200731WA0005

Foto: Privatna arhiva

Dobila je ponude da krasi svjetske modne piste, a govori se i o njenom angažmanu za poznate svjetske brendove.

Ova ljepotica učestvovala je i u mnogobrojnim humanitarnim akcijama,od djetinjstva se bavi sportom,pa se smatra da je upravo sport uz genetiku jedan od presudnih faktora za njenu savršenu liniju.

IMG20200731WA0007

Foto: Privatna arhiva

Talentovana je i za umjetnost, a i na modeling gleda kao na neku vrstu umjetnosti.

IMG20200731WA0004

Foto: Privatna arhiva

Trenutno je ostvarila saradnju sa jednom od najboljih šminkerki u Crnoj Gori Jovanom Majstorović koja je takođe iz Tivta, Vlado Hair Design i sa kako ona navodi najboljom kreatorkom u Crnoj Gori Radojkom Tepava,c čije je haljine nosila i na svjetskom takmičenju za Miss svijeta. Tu je i Marijana Maksimović koja se brine o njenom izgledu.

“Mnogo sam zahvalna svim ljudima koji su mi izasli u susret i bili tu kad mi je najviše trebalo, a najviše mojim roditeljima koji su moja najveća podrška i snaga", rekla je Nikoleta Rakočević.

IMG20200731WA0008

Foto: Privatna arhiva

Nikoletin moto je: Budi ono što je najteže - budi čovjek.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.