"Ponovo ću učiti da hodam"

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Ruskom dizaču tegova pukla oba koljena prilikom podizanja 400 kilograma (VIDEO)

Ruski dizač tegova Aleksandar Sedih slikom na "Instagramu" pokazao je ožiljke posle operacije od jezive povrede, koju je doživio na Evropskom prvenstvu, pokušavajući da podigne težinu od 400 kilograma.

Trenutak povrede zabilježile su i kamere, a jeziv snimak brzo je počeo da se širi društvenim mrežama.

koljena

Foto: Instagram

Sedih je hitno prebačen u bolnicu pošto je u velikoj nesreći doživio prelom oba koljena, a posle uspješno obavljenog hirurškog zahvata sa fanovima je podijelio detalje oporavka.

"Ne gledaj nemoćno! Danas je moja polazna tačka za početak oporavka! Posle 10 dana, doktori će ukloniti konce pa će mi biti malo lakše. Glavna stvar je da moram moram ležati u krevetu dva mjeseca. Tada ću ponovo morati da učim kako treba da hodam. Potrebno je vrijeme da se oporavim. Polako mi se vraćaju kvadricepsi i koljena", napisao je Sedih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.