Ove ljetnje haljine naglašavaju slobodu i ženstvenost
Ilustracija

Ove ljetnje haljine naglašavaju slobodu i ženstvenost

Ljeto zbog visokih temperatura podrazumijeva i laganije i prozračnije materijale u kojima će naša koža da diše.

Upravo je to razlog zbog kojeg u ljetnim mjesecima volimo haljine koje uvijek izgledaju elegantno, ali i casual pa ih je lako da kombinujete za dnevne obaveze te večernja druženja.

Jedna takva haljina ove sezone oduševila je dame koje vole i prate modu, a to je vrećasta haljina, koja se može da nađe u dugoj, kratkoj ili varijanti do koljena. Ono po čemu se ove haljine ističu jeste što zahvaljujući volanima naglašavaju slobodu i snažnu ženstvenost.

Prihvatljiva cijena i kombinovanje

Osim prihvatljive cijene, ova duga haljina je posebna zbog svog kvadratnog ovratnika, ali i puf rukava pa može da se nosi na nekoliko načina. Tako možete rukave da spustite na nadlakticu ili da ih nosite regularno, a svaki put će da izgleda odlično.

Spuštene naramenice i marama na glavi daće pravi morski ugođaj čak i ako još niste otišle na godišnji odmor.

Uz nju odlično izgledaju slamnati dodaci kao i drvene torbice koje su takođe hit već nekoliko sezona.

Vrećaste haljine sa džepovima

Vrećaste haljine sa džepovima, ovalnim izrezom i kratkim rukavima odličan su izbor za opuštenije prilike i za svakodnevnu varijantu u nekoliko boja rađene od kombinacije vune, pamuka i poliestera. Dostupne su u više veličina i boja.

Nježnoljubičasta haljina nepogrešiv je izbor jer savršeno pristaje uz bilo kakav ten i boju kose. Nenametljiva, a opet kao upečatljiva ova haljina je stvorena za ljetne zabave ili dnevne varijante kada ste baš raspoloženi da zasijate. Možete da ih nosite na patike, sandale, espadrile, u svakoj kombinaciji imaćete dozu elegancije.

 

Nezavisne novine 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.