Vidno smršala manekenka koja je tvrdila da je silovana,šeta Roterdamom! (FOTO)
Mina Milenković

Polugola šeta

Vidno smršala manekenka koja je tvrdila da je silovana,šeta Roterdamom! (FOTO)

Manekenka Mina Milenković (21) na svom Fejsbuk profilu postavila je slike kako šeta i uživa na suncu Roterdama gdje je otputovala nakon što je izmislila da je silovana

Manekenka Mina Milenković (21) koja je uzburkala javnost kada je objavljena vijest da je nestala i silovana, ponovo se oglasila se na svom Fejsbuk profilu iz Roterdama gdje je otišla kod svog oca i objavila slike na kojima se vidi kako uživa u čarima holandskog sunca!

Uz fotografiju manekenka je okačila i pjesmu “David Guetta Ft. JD. Davis – The World is Mine“, a pritom je za mjesto svog boravka stavila holandski grad Roterdam.

Podsjetimo Mina je ranije na svom Fejsbuk profilu rekla da “novinari sve rade da bi podigli tiraže svojih novina, to negdje i razumijem ali što je mnogo mnogo je!”

Manekenka je i pored podnijete krivične prijave od strane beogradske policija, jer je izmislila da je oteta i silovana, napustila Srbiju i otputovala u Holandiju.

Ranije je ljekarskim pregledom, kojem je manekenka, nakon što ju je policija pronašla u Resniku, bila podvrgnuta, pokazao je da djevojka nije bila silovana.

(Telegraf)