Ovo je jedan od najboljih nokauta ikad (VIDEO)

KSW nadmetanje u Lođu, 55. u toj MMA konkurenciji, donijelo je i jedan spektakularan nokaut.

Izveo ga je Mamed Kalidov, i to protiv Skota Askhama, kog je u letu, udarcem nogom u glavu, poslao na tlo - poslije čega rivalu više nije bilo spasa:

Kalidov je do 35. trijumfa u svom 43. profesionalnom nastupu došao protiv aktuelnog prvaka (s učinkom 19-5) i tako osvojio šampionski pojas u srednjoj kategoriji iako je od mnogih bio otpisan.

Naime, poljski borac je već zakoračio u petu deceniju, ali mu to nije smetalo da izvođenjem "switch-kicka" na samom startu borbe sa braniocem trona pokaže da je i dalje majstor.

Posle ovog udarca, Askham je poletio na pod, a sudija i sam tamo završio pokušavajući da spriječi Kalidova da udarcima pesnicom "potvrdi" već viđen trijumf.

Borba je trajala samo 32 sekunde, ali će se pamtiti vječno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.