Prelijepa Hrvatica Danijela izabrana za model godine
Danijela Milosavljević, foto: Pablo Gigena

Prelijepa Hrvatica Danijela izabrana za model godine "Europe 2020." (FOTO)

Prelijepa Danijela Milosavljević, sa svojih dvadeset i jednu godinu, osvojila je titulu Modela godine "Europe 2020.". Mlada, pametna i lijepa, Hrvatskoj je donijela prestižne nagrade, a na tome ne planira da stane.

Iako trenutno živi u Njemačkoj, Danijela je rođena u Rijeci. Hrvatica koja je svojom ljepotom dostigla zvijezde, nastaviće svoju karijeru na brojnim televizijskim nastupima po cijeloj Evropi. Slijede joj mnoga studijska snimanja i foto šutinzi. Kao zaštitno lice krasiće svjetske naslovnice i bilborde.

WhatsAppImage20201011at230235793x1024

Foto: P.G.

Danijelina velika ljubav su ples i fitnes, kojima se dugo bavila. Voli da trenira i zdravo se hrani, što se vidi po njenom izgledu.

Pored maternjeg, govori dva strana jezika: engleski i njemački.

WhatsAppImage20201011at2149511

Foto: P.G.

Ova ljepotica obožava putovanja, da upoznaje razne zemlje, kao i da se upozna sa njihovom kulturom i arhitekturom. Uz to, hobi joj je čitanje.

Ima tek dvadeset jednu godinu, i direkcija izbora joj predviđa svjetsku karijeru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.