Koronavirus opet ušao u KK Budućnost Voli
KK Budućnost Voli

Koronavirus opet ušao u KK Budućnost Voli

Novi slučajevi korona virusa u KK Budućnost Voli.

To automatski znači da utakmica sa Igokeom u ABA ligi neće biti odigrana u srijedu.

"Nakon redovnog testiranja naše ekipe u utorak ujutru, prije utakmice ABA lige sa Igokeom, rezultati su pokazali da su dvije osobe pozitivne na Covid-19. Osobe se nalaze u kućnoj izolaciji od momenta saznanja da su pozitivni, dok su sve aktivnosti u košarkaškom klubu suspendovane do rezultata sjutrašnjih testova. Utakmica sa Igokeom, koja je trebala da se igra u srijedu od 19h, je za sada odložena", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

"Novi testovi na koronavirus su zakazani za srijedu ujutru i nakon rezultata, u saradnji sa ABA ligom i košarkaškim klubom Igokea, ćemo doći do rješenja kada će se utakmica odigrati", saopšteno je iz Budućnosti.

KK Budućnost Voli je u novembru imao sedmoricu igrača sa korona virusom, a sve aktivnosti su bile prekinute više od 20 dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.