Budućnost slomila otpor Mornaru i trijumfovala u Topolici
Foto: KK Mornar Barsko zlato

Budućnost slomila otpor Mornaru i trijumfovala u Topolici

Zanimljiv i neizvjestan meč odigrala su dva crnogorska tima, a Budućnost je uspjela da slavi nakon preokreta u drugom poluvremenu.

U prvoj četvrtini Mornar je bio konkretniji i bolji, Barani su to materijalizovali i vodili 21:14 na kraju ovog perioda.

Uspjela je domaća ekipa da održi prednost u drugoj četvrtini, pa je Morenar na veliki odmor otišao sa vođstvom 42:36.

Vratila se Budućnost u potpunosti u trećem periodu i uspjela da pređe u vođstvo, pa su "Plavi" pred odlučujući kvartal vodili 53:51.

Sredinom poslednje četvrtine uspjela je Budućnost da se odlijepi na plus šest, 60:54. To je "Plavima" dalo dodatni elan, pa su do kraja uspjeli da podignu prednost i dođu do sigurne pobjede.

Podgoričku ekipu do trijumfa su vodili Petar Popović i Vili Rid sa po 16 poena, dok je Kendrik Peri postigao 13.ž

U ekipi Mornara su se istakli Nemanja Gordić i Balša Živanović sa po 11 poena.

Budućnost je sada na skoru od 13 pobjeda i tri poraza, uz tri neodigrana meča.

Mornar ima sedam pobjeda i 10 poraza uz dva neodigrana meča.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.