Crna Gora bolja od Srbije na turniru u Podgorici
Foto: Wpolo.me

Crna Gora bolja od Srbije na turniru u Podgorici

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je Srbiju 13:9 u drugom kolu međunarodnog turnira u Podgorici koji je posljednja provjera "ajkulama" pred odlazak na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Roterdamu.

“Ajkule” su utakmicu prelomile u posljednjih pet minuta, kada su pri neriješenom rezultatu (9:9) serijom 4:0 stekle nedostižnu prednost,prenosi Wpolo.me.

Naša selekcija će sjutra u 11 sati u posljednjem kolu igrati sa Sjedinjenim Američkim Državama koje su na startu bile bolje od Srbije 13:7. 

"Teška utakmica protiv podmlađene Srbije, a i mi smo bili u kombinovanom sastavu. Rano smo ostali bez dva igrača zbog isključenja, pa smo neplanirano više "potrošili" neke iskusnije, što nije dobro. Mogu da budem zadovoljan prije svega energijom, golmanima koji su bili izuzetni... Ta energija je na kraju presudila", rekao je selektor "ajkula" Vladimir Gojković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.