Preminuo kik-bokser Mirko Vlahović
Mirko Vlahović

U 48. godini

Preminuo kik-bokser Mirko Vlahović

Mirko Vlahović, crnogorski kik-bokser i osvajač medalja na svjetskim i evropskim prvenstvima, preminuo je danas u 48. godini.

Vlahović je bio reprezentativac Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Crne Gore.

U karijeri ima zlatnu medalju sa Evropskog prvenstva u Budvi 2004. godine.

Na šampionatima Starog kontinenta osvojio je još tri srebrne (Jugoslavija 1996, Ukrajina 1998. i Italija 2000.) i dvije bronzane medalje (Makedonija 2006. i Portugal 2008.).

Sa Svjetskih prvenstava ima četiri bronzana odličja (Kirgistan 1999, Jugoslavija 2001, Ukrajina 2003. i Srbija 2007.).

"Kik boks savez Crne Gore sa velikom tugom i žaljenjem oprašta se svog velikog prijatelja i šampiona", saopšteno je iz te asocijacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.