Pijan udario pješaka pa pobjegao sa lica mjesta
Ilustracija

Pijan udario pješaka pa pobjegao sa lica mjesta

Nikola Reljin iz Ulcinja izazvao je sinoć nakon ponoći saobraćajnu nesreću u Podgorici na Bulevaru Stanka Dragojevića gdje je M.C. zadobila teške tjelesne povrede i sa potresom mozga primljena u KCCG, gdje je zadržana zbog daljih pretraga na odjeljenju neurohirurgije.

Reljin je na pješačkom prelazu udario M.C. vozilom marke Pežo 206 i pobjegao sa lica mjesta.

Automobil je vlasništvo M.R. koja je izjavila da nije upoznata da je došlo do nesreće, već da je vozilo pozajmila Reljinu.

Nezgoda se dogodila zbog neprilagođene brzine, a uzrok je upravljanje vozilom pod uticajem alkohola.

Reljin je u trenutku nezgode imao 0,34 promila alkohola u krvi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.