Kaća i Bane nisu više par!
Rastavljeni

Definitivni raskid

Kaća i Bane nisu više par!

Pjevačica je raskinula vezu sa menekenom zbog navodne prevare koju on demantuje.

Katarina Živković i Bane Janković definitivno nisu više zajedno!

Maneken i pjevačica su već nedjelju dana razdvojeni, ali su se dogovorili da ne govore za medije. Revoltirana glasinama, mlađana Zvijezda Granda je potvrdila da nisu zajedno, ali je ostavila mogućnost da Banetu oprosti prevaru.

"Vidjećemo šta ćemo, dogovorili smo se da i on i ja više ne govorimo o našem međusobnom odnosu za medije. Neka malo prođe, da se glave ohlade i vidjećemo šta će se desiti sa nama", rekla je Katarina.

Do svađe i prekida ljubavne veze došlo je kada je Katarina vidjela fotografiju sa jahte na kojoj je Bane, više nego drugarski prisan sa zgodnom crnkom.

Pjevačica je posebno povrijeđena jer je sve davala za njihovu vezu i dok je ona nastupala na tezgama po Crnoj Gori, on je uživao u društvu djevojaka.

"Kaća je vrlo opuštena i fina djevojka. Ona je uvijek do sada Banetu opraštala što se ponaša slobodnije i švrljka okolo. Sad joj se sve smučilo i odlučila je da ga ostavi. On se pravdao kako nije imao ništa sa tom drugom djevojkom i kako joj je vjeran, ali ona je baš ljuta na njega", kaže jedna Kaćina drugarica.

Kaća i Bane su u vezi skoro tri godine, a zbližili su se u rijalitiju "Farma" 2010. godine. Inače, svađali su i mirili se mnogo puta, ali su za medije uvijek demantovali svoje raskide.

(Blic)