Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice: Legendarni fudbaler se dobro osjeća
Siniša Mihajlović

Nakon drugog ciklusa hemoterapije

Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice: Legendarni fudbaler se dobro osjeća

Srpski trener i legendarni fudbaler Siniša Mihajlović otpušten je iz bolnice "Sant'Orsola" u Bolonji posle drugog ciklusa hemioterapije. Italijanski mediji navode da se trener Bolonje osjeća dobro.

Mihajlović je u ljeto 2019. godine dobio dijagnozu leukemije i šokirao javnost objavivši to. Vratio se 53-godišnjak iz Vukovara kasnije tokom godine posle uspješne operacije koštane srži i vodio je tim. Djelovalo je da sve ide u dobrom smjeru, ali je u 2022. godini Mihajlović ponovo morao da bude podvrgnut terapijama jer se bolest vratila.

Sve vrijeme je Mihajlović vodio tim sa stadiona "Renato Dalara“, a u trenucima u kojima je bio u bolnici, često se obraćao ekipi preko video poziva. Ostaje da se vidi da li će po otpuštanju iz bolnice Mihajlović biti na klupi Bolonje na meču protiv Venecije 8. maja.

Mihajlović je kao profesionalac igrao d 1986. do 2006. godine. Nosio je dres Borova, Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 63 utakmice i postigao 10 golova.

Kao trener vodio je Kataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino i Sporting, prije nego što je 2019. godine započeo drugi mandat na klupi Bolonje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.