Siniša Mihajlović: Liječenje mi je drugi put teže palo
Siniša Mihajlvić

Siniša Mihajlović: Liječenje mi je drugi put teže palo

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović rekao je danas da mu je ponovni odlazak na liječenje zbog leukemije pao mnogo teže od onog prvog 2019. godine.

"Od prvog trenutka kad sam otišao u bolnicu cilj mi je bio da se što prije vratim u normalu. Ako ste zdravi, uživate u životu, ali bolest vas natjera da razumijete njegov smisao", rekao je Mihajlović na prvoj konferenciji za novinare po izlasku iz bolnice.

Bivšem selektoru reprezentacije Srbije leukemija je prvi put dijagnostikovana u ljeto 2019. godine.

Mihajlović (53) je počeo da se oporavlja poslije hemioterapije i transplantacije koštane srži u oktobru 2019. godine, ali se bolest vratila ove godine, zbog čega je bio primoran na dalje liječenje, prenosi Beta.

"Moram reći da je ovog puta bilo teže. Zbog kovida sam mogao da viđam suprugu samo tri sata dnevno. Pri put sam stalno primao posjete", rekao je Mihajlović.

"Teško je uvijek biti sam, ali često sam razgovarao sa svojom porodicom i igračima zahvaljujući tehnologiji. Tim, klub, ljekari su mi uvijek bili blizu. Bilo je strašno, ali sam ponovo tu i to je ono što se najviše računa", dodao je on.

Bolonja je ostala neporažena dok je Mihajlović bio u bolnici, a srpski trener je istakao da mu se najviše dopalo to što je vidio "miran tim koji preuzima odgovornost".

"Prije toga su bili malo nesigurni, ali su tada postali potpuno svjesni svojih kvaliteta. Uvijek smo se trudili da napravimo problem svakom timu svojom igrom i stavom. Divno je videti takav stav na terenu", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je uz osmijeh poručio novinarima da su mu nedostajali. 

"Nedostajali ste mi. Vi ste nužno zlo. Kada prolazite u životu kroz određene trenutke, nedostaju vam stvari za koje nikad ne biste ne biste pomislili da će vam faliti, poput razgovora sa vama", rekao je Mihajlović.

Tri kola prije kraja sezona, Bolonja je 13. na tabeli Serije A sa 43 boda. Ekipa Siniše Mihajlovića sjutra će gostovati Veneciji od 15.00.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.