Trener Real Madrida doživio infarkt, hospitalizovan
Pablo Laso

Trener Real Madrida doživio infarkt, hospitalizovan

Trener madridskog Reala Pablo Laso primljen je u Univerzitetsku bolnicu "La Morahela" nakon što je u subotu ujutru doživeo infarkt.

U pitanju je infarkt miokarda odnosno srčani udar – izumiranje dijela srčanog mišića.

Iz Real Madrida je stiglo i zvanično saopštenje u kome nema detalja o trenutnom stanju španskog stručnjaka.

Real Madrid očekuje nastavak borbe za trofej u ACB ligi, a u polufinalu španskog prvenstva protiv Baskonije vode 2-0.

Laso je trebalo da se pojavi na konferenciji za medije u ponedeljak, povodom najave treće utakmice protiv Baskonije, a jasno je da neće moći da vodi tim do daljeg.

Španska Marka navodi da je Lasovo stanje trenutno stabilno, ali potvrde iz kluba o stanju španskog trenera još uvjek nema.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.