Gest koji prevazilazi sportske okvire: Bivši predsjednik RK Bosna kupio sve ulaznice za navijače Crne Gore
Foto: RSCG

Gest koji prevazilazi sportske okvire: Bivši predsjednik RK Bosna kupio sve ulaznice za navijače Crne Gore

Nova lijepa priča koja prevazilazi okvire sporta, dolazi iz Sarajeva, a u glavnoj ulozi je Nermin Salman, nekadašnji predsjednik Rukometnog kluba Bosna.

Delegaciju Rukometnog saveza Crne Gore predvođenu predsjednikom Petrom Kapisodom, koja je na biletarnici planirala da kupi ulaznice za organizovanu grupu navijača koja dolazi na meč u Sarajevu, Salman je naime, prijatno iznenadio.

Prvi čovjek RK Bosna u vrijeme dok je dres tog kluba nosio Kapisoda, odlučio je da kupi sve ulaznice za crnogorske navijače i time napravio gest za svako poštovanje, još jednom potvrdivši zbog čega je izuzetno cijenjen u rukometnom svijetu.

Uz zahvalnost, Kapisoda je u ime Saveza pozvao g-dina Salmana da bude specijalni gost, kada Bosna i Hercegovina u nastavku kvalifikacija bude gostovala u Podgorici.

Duel u dvorani “Mirza Delibašić“ igra se u 20 sati, a Crna Gora će dakle, imati lijepu podršku sa tribina, na putu do pobjede koja bi značila veliki korak ka Evropskom prvenstvu 2024. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.