Prokišnjava dvorana

Na dan prvih utakmica D grupe Evropskog prvenstva

Prokišnjava dvorana "Morača", na krovu i Kapisoda

Rukometni savez Crne Gore našao se u ogromnom problemu na dan prvih utakmica D grupe Evropskog prvenstva nakon što je krov dvorane "Morača" popustio usljed obilnih padavina.

Vremena za pravu sanaciju nema jer će Crna Gora večeras u 18 sati igrati sa Španijom, a potom će na teren Poljska i Njemačka.

Lokve su se stvorile nekoliko redova ispod VIP zone, a na ruku organizatoru ne ide ni to što je prognoza da će kiša u Podgorici padati cijeli dan.

Pokušava se, ipak, sve da se šteta ublaži, pa se na krovu podgoričke dvorane u akciji "spasi što se spasiti može" našao i predsjednik RSCG Petar Kapisoda.

Direktor Sportskih objekata Podgorice Vojislav Marković kazao je za Portal RTCG da prokišnjavanje dijela krova na SC “Morača” ne bi trebalo da ugrozi ili odgodi početak Evropskog prvenstva za rukometašice, jer kako navodi, voda se pojavila samo na dijelu tribina, ali ne i na terenu.

Iz RSCG je danas saopšteno da je u prodaji ostalo još 800 ulaznica, po cijeni od 25 i 30 eura, koje se mogu kupiti na biletarnici SC "Morača" do početka prve utakmice.

Drugo kolo igraće se u ponedjeljak, posljednje u srijedu. Očekuje se da će kiša do tada prestati.

Evropsko prvenstvo za rukometašice najveći je sportski događaj koji se organizuje u Crnoj Gori od obnove nezavisnosti. Domaćini prvenstva su još Slovenija i Sjeverna Makedonija.

Pobjeda/Portal Analitika 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.