Poluvrijeme: Crna Gora vodi protiv Španije

Evropsko prvenstvo za rukometašice

Poluvrijeme: Crna Gora vodi protiv Španije

Crnogorske rukometašice vode protiv Španije 12:9 u prvom kolu D grupe Evropskog prvenstva.

,,Lavice“ su sjajno počele i u 11. minutu došle do prednosti od 6:1, ali Španija je preozbiljan rival da bi se protiv nje igralo rutinski.

,,Ratnice“ su se probudile, naše igračice često griješile u napadu, pa se prednost istopila na 6:4 u 18. minutu.

Možda bi Španija stigla do izjednačenja da na golu naše selekcije nije bilo sjajne Marine Rajčić, koja je branila zicere, sedmerac, a jedan je ,,skinula“ i Marta Batinović.

Jovanka Radičević je u 19. minutu prekinula golgeterski post Crne Gore, Ema Alivodić pogodila je za 8:4, da bi na poluvremenu bilo tri razlike.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.