Radičević u suzama: Sveto je ono pred čime drhtiš a čemu se diviš, a to je za mene dres Crne Gore
Foto: RTCG

Izjave nakon meča

Radičević u suzama: Sveto je ono pred čime drhtiš a čemu se diviš, a to je za mene dres Crne Gore

Najbolje rukometašice Crne Gore savladale su večeras u Podgorici selekciju Poljske, rezultatom 26:23 i time osigurale prvo mjesto u grupi D Evropskog prvenstva sa kojeg će turnir sa četiri boda nastaviti u Skoplju.

Najbolja rukometašica Crne Gore a i večeras na terenu Jovanka Radičević kazala je da nije bilo lako da donese odluku o povlačenju.

''Dugo sam razmišljala i najljepše momente sam doživjela u ovom dresu. Sportista dođe u zrele igračke godine gdje mora da razmišlja o drugim stvarima. Ovo je za mene pretežak dan i ponosna sam što sam pokušala da suzbijem emocije prije utakmice jer sam znala koliko je važna za moj tim. Sveto je ono pred čime drhtiš a čemu se diviš a to je za mene ovaj dres'', kazala je Radičević u suzama.

Ona se zahvalila porodici, navijačima i čitavoj Crnoj Gori koja ju je podržavala.

''Ja sam se trudila da dajem najbolje i sigurno ću biti uvijek dio lavica i uvijek ću biti tu. Preteško mi je ali mi je lakše jer idemo sa četiri boda'', kazala je Radičević.

Đurđina Malović kazala je da je presrećna i preponosna nakon večerašnje utakmice.

''Bilo je nevjerovatno igrati u ovakvoj atmosferi. Srce mi je puno i sa veliki msamopouzdanjem idemo u Skoplje'', kazala je Malović.

Komentarišući oproštaj Radičević koja je večeras dala 12 golova Malović je kazala da je to momenat koji će ostati zapamćen zauvjek. Ona je dodala da će im puno značiti pauza od tri dana.

''Značiće nam što imamo više vremena i da se spremimo i odmorimo. Što prije da se sve ovo ostavi iza nas i da nastavimo da radimo'', poručila je Malović.

Selektorka Bojana Popović kazala je da je večeras bila najteža utakmica pred Lavicama.

''Djevojke su bile umorne i to se osjetilo u startu. Kaskali smo i nismo mogli da uhvatimo dobar ritam ali smo to spašavali odličnom odbranom. U drugom dijelo smo popravili stanje, na kraju smo popustili jer su djevojke bile ''iscijeđene'' i došlo je do tih lakih golova Poljske. Sjajna atmosfera bez publike bi ovo bilo mnogo mnogo teže i atmosfera koju ćemo definitivno pamtiti. Čekaju nas sada Holandija, Francuska i Rumunija, biće teško ali eto pred nama je taj period od tri dana za odmor.

Izvor: Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.