Poraz koji nas ne boli: Rukometašice izgubile od Francuske, slijedi meč sa Rumunijom za polufinale
Foto: CdM

Poraz koji nas ne boli: Rukometašice izgubile od Francuske, slijedi meč sa Rumunijom za polufinale

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je od Francuske 27:19 na početku druge faze Evropskog prvenstva.

Lavicama ovaj meč nimalo ne remeti računicu za polufinale, naprotiv, jer protiv Rumunije u utorak imaju šansu da stignu do velikog uspjeha i plasmana u završnicu.

Francuskinje su bolje ušle u ovaj meč, golmanka Darlo je bila sjajna, razbranila se  i kasnije je našim djevojkama bilo teško da pronađu put do mreže.

U prvom dijelu najviše je Jovanka Radičević  sa četiri postignuta gola pomogla da ostanemo blizu, na -3.

Odbrana je tokom cijelog duela bila na nivou, ali je napad zakazao, za što je zaslužna i granitna odbrana protivnica, predvođena golmankom Darlo.

Nastavak je protekao u kontroli rivalki.

Imale su djevojke Bojane Popović dobrih momenata u igri, u drugom poluvremenu i seriju 6:1 i napad za minus četiri, međutim nakon tehničke greške propuštena je šansa za povratak.

Jovanka Radičević sa šest golova bila je najbolja, Ivona Pavićević dodala je tri. Na drugoj strani Fopa šest pogodaka, po četiri su dale Kanor i Flipes.

Crna Gora novu meč loptu za plasman u polufinale ima u utorak od 18 sati protiv Rumunije!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.