Pirot: Operisan dječak (13) koji je teško ranjen u lovu
Ilustracija

Pirot: Operisan dječak (13) koji je teško ranjen u lovu

Dječak (13) iz Pirota koji je teško ranjen u lovu, operisan je i zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, saopštila je ta ustanova.

"Dječak je hospitalizovan na intenzivnoj njezi Klinike za anesteziju. Trenutno je svjestan, komunikativan, stabilnih vitalnih parametara", saopštili su iz UKC Niš.

Dječak juče u lovu zadobilo prostrijelnu ranu butine i bedra, povrede glave, grudnog koša i abdomena, a nakon hirurškog zbrinjavanja i dijagnostike u Pirotu, dovezen je u niški Klinički centar.

Dječak je bio u lovu sa ocem, a ranjen u ataru sela Vlasi, u blizini Pirota.

Prema nezvaničnim informacijama, njega je sačmarom ranio drugi lovac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.