Francuska prejaka “lavove“
Foto: Beta/AP

Francuska prejaka “lavove“

Rukometna reprezentacija Crne Gore ubjedljivim porazom od olimpijskog šampiona otvorila je nastup u glavnoj fazi Svjetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj.

Francuska je u Krakovu, u Tauron areni, potvrdila moć i nastavila seriju pobjeda na planetarnoj smotri – 35:24.

Lišeni pomoći povrijeđenog Nemanje Grbovića, uz blijedo izdanje letećeg krila Miloša Vujovića, “lavovi” nisu bili ni blizu senzacije.

U prvom poluvremenu izabranici Zorana Roganovića dobro su parirali “ekspertima”, na odmor otišli sa prihvatljivih tri gola zaostatka (13:16), ali u nastavku se Francuska brzo odlijepila na visoku razliku i riješila meč.

Na golu Francuske blistao je iskusni golman Žerar, a u napadu je odskočio Ričardson sa čak 10 pogodaka.

U taboru Crne Gore izdvojio se Miloš Božović sa pet golova, dok njegov imenjak Vujović nije uspio da se upiše u strijelce, Žerar mu je između ostalog odbranio i dva sedmerca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.