Babaić: Umjesto za svemir Vlada da iskoristi gorivo za grijanje škola
Onur Babić

Babaić: Umjesto za svemir Vlada da iskoristi gorivo za grijanje škola

Potrebno je adekvatno postaviti prioritete, pa predlažemo Vladi da izvrši preraspodjelu resursa na način što će gorivo predviđeno za svemirska istraživanja, preusmjeriti na grijanje škola, saopštio je član Predsjedništva SD-a Onur Babaić.

"Iako bi to moglo ugroziti nezapamćeno dobru zimsku sezonu, vrlo je moguće da je djeci dosadilo da svakodnevno borave po zimovalištima", naveo je Babaić.

Babaić je komentarisao navode premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića koji je na današnjoj sjednici Vlade saopštio da Crna Gora pokreće svoj svemirski program.

"Takođe, predlažemo da početak svemirske turističke sezone odložimo za sljedeću godinu. Ipak Crna Gora to sebi može da priušti", zaključio je Babaić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.