SD Berane: Skratiti mandat aktuelnom sazivu parlamenta
Opština Berane

SD Berane: Skratiti mandat aktuelnom sazivu parlamenta

Socijaldemokrate Berane apeluju na ostale parlamentarne stranke u toj opštni da na narednoj sjednici Skupštine donesu odluku o skraćenju mandata parlamentu.

"Ova inicijativa predstavlja nužnost kako bismo deblokirali rad lokalne samouprave koja je suočena sa brojnim izazovima jer građani zaslužuju efikasnu administraciju. Tokom dosadašnjeg mandata, došlo je do stagnacije i političke paralize koja onemogućava pružanje osnovnih servisa našim sugrađanima", navodi se u saopštenju.

Skraćenje mandata parlamentu predstavlja ispravnu i odgovornu odluku koja će omogućiti brže i efikasnije donošenje ključnih odluka za lokalnu zajednicu, ističu oni.

"Stoga, pozivamo sve političke akteree, bez obzira na ideološke razlike, da se ujedinimo oko ovog važnog pitanja i postignemo konsenzus za dobrobit građana", zaključuju iz Socijlademokrata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.