SD: Progon neistomišljenika se nastavlja, podrška poslanici Savković-Vukčević
Socijaldemokrate

SD: Progon neistomišljenika se nastavlja, podrška poslanici Savković-Vukčević

Nakon dvije i po godine progona političkih neistomišljenika na sve načine, od otpuštanja, revanšizma, privođenja, hapšenja, prebijanja naših sugrađankih i sugrađana, vlasti u “oslobođenoj” Crnoj Gori otišle su i korak dalje - u policijski stanici je, zbog potpisanog saopštenja, pozvana poslanica DPS-a Nela Savković Vukčević koja uživa imunitet na osnovu kojeg, zbog izgovorenog u vršenju svoje poslaničke dužnosti, ne može biti pozvana na odgovornost, saopšteno je danas iz Socijaldemokrata.

Poslanica Savković Vukčević je kako poručuju “kriva” samo za jedno, što je rekla istinu.

”Nažalost, vlast i nadležni u Crnoj Gori se, po ko zna koji put, stavljaju na stranu onih koji se bore protiv civilizacijskih, antifašističkih i evropskih vrijednosti. I dok ne znamo šta je sa slučajem policijskog funkcionera koji je tokom događaja na Cetinju bio “na vezi sa kriminalnim klanovima” i naređivao prebijanje građanki i građana, dok ne znamo (makar u formalnom smislu, inače svi znaju) ko je Radu Miloševiću dozvolio da švercuje cigare, dok ne znamo čija je droga za koju su neosnovano optuženi Budimir Krstović i njegova ćerka, nadležni državni organi, suprotno Ustavu, pozivaju na saslušanje poslanicu koju štiti Ustav Crne Gore”, naglašavaju iz SD-a.

Socijaldemokrate dodaju daju punu podršku poslanici Savković Vukčević, još jednom pozivajući nadležne organe da odmah prestanu sa progonom političkih neistomišljenika, bili oni građanke i građani koji se ne bave profesionalno politikom, bili oni poslanice i poslanici opozicije u Skupštini Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.