Počela skijaška sezona na Vučju: Ski centar radi u punom kapacitetu.

Uz dugo očekivani snijeg, počela je skijaška sezona na Ski centru Vučje u Nikšiću. Lijepi sunčani dan vikenda privukao je brojne ljubitelje skijanja, obradovao građane Nikšića ali i brojne posjetioce iz drugih gradova Crne Gore.

Iako mali ski centar, Vučje svake godine okupi mnoštvo posjetilaca i turista, i veoma je pogodan za mlađu populaciju, kazala je agenciji Media Biro, savjetnica direktora Turističke organizacije Nikšić, Slavica Grgurović.

“Skijaške staze su fantastično uređenje, snijega ima dovoljno, svi ski liftovi rade u punom kapacitetu kao i obližnji restoran, a smještajni kapaciteti su otvoreni za sve one koji žele da ostanu ovdje. Kada je posrijedi zimski turizam i sport, Vučje ne zaostaje za većim ski centrima u Crnoj Gori”, kazala je ona.

Ona je istakla da je cjenovna politika Ski centra Vučje veoma povoljna, i prilagođena trenutnoj ekonomskoj situaciji u zemlji.

“Cijena ski pasa iznosi 10 eura, i mislim da je to veoma povoljno u odnosu na ostale ski centre. Cijena ski opreme za djecu iznosi 5 eura, dok je za odrasle 10e. Mi se nadamo da će ovaj snijeg koji je pao, sa ovako dobro utabanim stazama potrajati sigurno mjesec, dva te da ćemo imati dobru posjećenost i radnim danima, kao i danima vikenda”, poručila je Grgurović.

I ljubitelji bijelog sporta su zadovoljni radom ski centra . Stanovnik Budve već nekoliko dana boravi na Vučju, i zadovoljan je ponudom.

“Ovo je idealno za djecu, staze su prilagođene uzrastu a veoma je mirnije nego na drugim ski centrima”, kazao je on.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.