Podgorica: Beživotno tijelo žene izvučeno iz Morače, beba spašena
Ilustracija

Podgorica: Beživotno tijelo žene izvučeno iz Morače, beba spašena

Tijelo ženske osobe (1961) izvučeno je iz rijeke bez znakova života.

Policiji je u 11:20 prijavljeno da je ženska osoba sa djetetom primjećena u Morači. Dijete je spašeno i prebačeno u Klinički centar, saopšteno je M portalu iz Uprave policije.

Dijete su iz Morače izvukli radnici gradskog preduzeća Zelenilo Alfi Ibrahimović i Almir Mujak.

Ibrahimović i Mujak obavljali su redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta kada su ugledali da je beba upala u hladnu rijeku. Brzom reakcijom uspjeli su da izvuku dijete na obalu.

Dijete je bilo bez svijesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta, uspio je da dječaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život.

Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla dječaka u bolnicu.

Kako je portalu Pobjeda nezvanično saopšteno iz policije, starija ženska osoba je sa bebom sa stijena upala u Moraču, a sumnja se na samoubistvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.