Državni sekretar u Vladi Srbije: Drugog aprila slijedi završni čin potapanja, neopisiv je užitak gledati vas kako se jedete
Đorđe Dabić, Foto: SNS

“Crna Gora se vratila sebi“

Državni sekretar u Vladi Srbije: Drugog aprila slijedi završni čin potapanja, neopisiv je užitak gledati vas kako se jedete

Neopisiv je užitak gledati vas kako se jedete i sikćete zbog proste činjenice da ste pukli kao zvečka. 2. aprila slijedi završni čin potapanja jedne nesrećne epohe. Crna Gora se vratila sebi, riječi su državnog sekretara u Vladi Srbije i člana Predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS), Đorđa Dabića nakon što se na društvenim mrežama juče pojavio snimak kako djeca u Podgorici dočekuju srpske fudbalere.

Komentari na račun snimka bili su razni, a pojedini korisnici društvenih mreža izražavali zabrinutost zbog načina na koji djeca dočekuju i navijaju za fudbalere druge države.

Izvršni koordinator Građanske inicijative 21. maj i kolumnista Ljubomir Filipović osvrnuo na snimak uz komentar da “crnogorskom medijskom scenom dominiraju mediji iz Srbije, da je srpska crkva najveća vjerska organizacija u zemlji, kao i da su prosrpski kandidati osvojili  60 odsto glasova u prvom krugu predsjedničkih izbora”.

Na objavu Filipovića nadovezao se upravo državni sekretar u Vladi Srbije i član Predsjedništva SNS-a, Đorđe Dabić za kojeg je “neopisiv užitak gledati vas kako se jedete”.

“Neopisiv je užitak gledati vas kako se jedete i sikćete zbog proste činjenice da ste pukli kao zvečka. 2. aprila slijedi završni čin potapanja jedne nesrećne epohe. Crna Gora se vratila sebi”, naveo je Dabić na Tviteru.

Montenegro plays a EURO qualifications match with Serbia tomorrow . Here are kids from Podgorica welcoming Serbian players tonight. Context: a) Montenegrin media scene is dominated by media from Serbia https://t.co/hXoJJy3laT

— Ljubomir Filipović (@ljubofil) March 26, 2023

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.