Gorvokaj: Kosovo je nezavisno, Kosovo pripada Albaniji
Foto: Prava Crna Gora

Gorvokaj: Kosovo je nezavisno, Kosovo pripada Albaniji

Kandidat koalicije Albanska alijansa (Forca, Demokratska partija, Demokratski savez CG, Pokret Tuzi) Marko Gorvokaj tokom večerašnje emisije na TVCG rekao je da Kosovo pripada Albaniji.

"Prije nego počnem, samo par riječi. Kosovo je nezavisno, Kosovo pripada Albaniji", kazao je on.

Pored ostalog, naveo je i da je država u posljednjih 10 godina napravila pomak i ne može se reći da je sve dobro, ali može se popravljati stanje zajednički, tražeći kvalitetne kadrove koji će naći najbolja rješenja i za siromaštvo i za socijalu pravdu.

Na to je reagovao lider "Prave Crne Gore" Marko Milačić.

"Nakon što je generalna sekretarka Prave Crne Gore i kandidatkinja za poslanicu Aleksandra Deletić uputila podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji", reagovao je albanski političar Marko Gorvokaj koji je kazao da je Kosovo nezavisno i da "Kosovo pripada Albaniji". Deletić mu je kada je to izgovorio dobacila: "Kosovo nije nezavisno".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.