Kadović brža od sirene za veliki bod u Brestu

Kadović brža od sirene za veliki bod u Brestu

Golom Nađe Kadović tri sekunde prije kraja rukometašice Budućnost Bemaksa osvojile su veliki bod protiv Bresta u Francuskoj (20:20) i povećale šanse da se domognu šeste pozicije, koja vodi u osminu finala Lige šampiona.

Izabranice Bojane Popović odigrale su najbolji meč ove sezone, borile se do kraja i za tu borbu su na kraju nagrađene. Ukoliko naredne nedjelje na svom terenu savladaju Brest preskočiće ga na tabeli i izbiti na šesto mjesto koje vodi u nokaut fazu elitnog takmičenja. Mogle su "plave" i do brejka, imale su dva gola prednosti u 50. minutu (17:15), ali su u finišu napravile nekoliko grešaka. Brest je preokrenuo golom Aleksandrine Kabral Barbose (20:19), ali nakon što Maslova nije bila precizna u posljednjem napadu, Budućnost je imalla 14 sekundi da dođe do remija i uspjela. Šut Mari Plamenove Tomove je Fođea odbranila, ali je lopta došla do Nađe Kadović na krilu koja je pogodila i izrasla u heroinu.

Budućnost Bemaks je u izjednačenom meču zaslužila bod, a pored Kadovićeve treba izdvojiti Ivanu Godeč koja je postigla šest golova. Isto toliko za Brest postigla je Valerija Maslova, nekadašnja igračica Budučnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.