Popović: Razočarane smo
LOŠA PARTIJA ”PLAVIH”/ -FOTO: DEJAN STARČEVIĆ

Popović: Razočarane smo

Bojana Popović nakon poraza od Bresta (34:21) u utakmici 8. kola Lige šampiona kazala je da ekipa nije uspjela da odgovori izazovu.

- Razočarane smo izdanjem u ovom meču, od prvog minuta je bilo evidentno da nemamo stav i energiju koja nam je potrebna. Nije bilo ni pobjedničkog mentaliteta koji smo pokazale u prvom meču u Brestu, a upravo je to neophodno ovom timu, jer ovom timu je u svakom meču potrebna energija i borbenost na najvećem mogućem nivou. Stvorila se loša energija i u prvom poluvremenu smo poklonile protivniku 10 golova iz naših grešaka. Teško je bilo da se vratimo u drugom poluvremenu, iako smo dobro krenule u nastavku, ali smo ponovo promašile neke zicere. Protivnik je to kažnjavao i došao do ubjedljive pobjede. Morale smo da odigramo bolje u napadu, a na kraju su nas tehničke greške i laki golovi rivala koštali ovog rezultata. Napad je bio nesiguran, pokušala sam sa dosta rotacije, ali nije nam išlo – kazala je Popović.

Desni bek Tanja Ivanović istakla je ekipa mora mnogo više da radi.

- U prvom poluvremenu smo napravile veliki broj tehničkih grešaka i to nas je koštalo velikog minusa, koji nas je i odveo u ovako ubjedljiv poraz. Teško je bilo da stignemo zaostatak u drugom poluvremenu. Moramo mnogo više da radimo, da pokažemo veću borbenost i da budemo sigurnije u nastavku sezone – kazala je Ivanović.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.