Novi poraz rukometaša Lovćena
/ FOTO: LAZAR RUŽIĆ

Novi poraz rukometaša Lovćena

Rukometaši Lovćena poraženi su u Šafhauzenu od Kadetena sa 26:36, u četvrtom kolu Evropske lige. Samim tim, Cetinjani su ostali i dalje na nuli i sa sa malim šansama da se mogu stići do nekog boda u ovom takmičenju.

Cetinjani su bolje otvorili utakmicu, poveli sa 5:4, u 20. minutu bilo je 9:9, a sve ostalo na meču pripalo je Kadetenu. Na poluvrijeme je švajcarski tim otišao sa pet golova prednosti, koje su u nastavku duplirali i stigli do ubjedljivog trijumfa.

Najefikasniji u redovima Lovčena bio je Radović sa sedam golova, po pet su postigli Vujović i Vuko Borozan.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.