Martina Hingis prebila muža, pomogla joj majka!
Martina Hingis sa mužem

Muž dobio batine

Martina Hingis prebila muža, pomogla joj majka!

Bivša najbolja teniserka svijeta Martina Hingis, njena majka i majčin dečko, pretukli su Martininog supruga Tiboa Hutina!

Ovo barem tvrdi sam Hutin, koji je za švajcarske medije objasnio šta se sve događalo u ponedjeljak uveče.

Prema njegovim riječima on je bio kod kuće kad su ga bivša najbolja svjetska teniserka, nena majka i dečko njene majke napali, a sve je, kako kaže, veoma brzo izraslo u pravo nasilje:

- Usred svađe Martina i njena majka Melani Molitor zgrabile su me, prebile i izgrebale. Napadu se potom pridružio i dugogodišnji dečko Martinine majke Mario Vidmer, koji me je udario u glavu DVD plejerom - ispričao je prebijeni muž lokalnim medijima.

Svi nasilnici su prema njegovoj priči potom otišli, a on je vidio da mu fale pasoš i kreditne kartice. Sve je prijavio policiji koja je Hingis i njenu majku natjerala da mu vrate ono što su ukrale.

Portparol Martine Hingis, demantovao je, međutim, ove navode, rekavši da su u pitanju "potpune gluposti".

Ovaj navodni napad samo je posljednji u nizu bizarnih događaja ovog posvađanog para. U julu je Hutin, 26-godišnji Francuz koji se bavi jahanjem, za Blik ispričao da je njegova supruga 32-godišnja Hingis "serijska preljubnica".

U tom intervjuu on je tvrdio da je suprugu uhvatio na djelu dok ga je varala, ali da joj je ipak pružio novu šansu. Ubrzo poslije toga, međutim, ponovo je otkrio da ga vara.

Hingis i Hutin upoznali su se 2010. godine i ubrzo vjenčali. Hutin je kazao da je tek iz medija saznao da ga je Martina odlučila da ga ostavi.

(Press)