Lavovsko srce, kakva pobjeda – Crna Gora u posljednjoj sekundi srušila Srbiju

Lavovsko srce, kakva pobjeda – Crna Gora u posljednjoj sekundi srušila Srbiju

Nestvaran meč, kakvo srce “lovova” i kakva pobjeda – u posljednjoj sekundi, iz posljednjeg šuta. Heroj je bio Nemanja Grbović koji je uhavtio odbijenu loptu nakon šuta Stefana Čavora.

Rukometaši Crne Gore u posljednjem kolu grupe C Evropskog prvenstva savladali su Srbiju (30:29) i obezbijedili prvi šešir u baražu za Svjetsko prvenstvo.

Crna Gora je vodila prkatično tokom cijelog meča, ali se sve rješavalo u posljednjem minutu – najprije je Vuko Borozan pogodio za 29:28, da bi Srbija na šest sekundi izjednačila sa penala.

Činilo se da je meč gotov, a Vlado Šola je zatražio tajm aut i nacrtao magičnu akciju – Čepić je sjajno pronašao Čavora, on nije imao sreće, ali je u heroja izrastao Grbović…

Velika pobjeda – zaslužili su je lavovi.

Najefikasniji je bio Branko Vujović sa osam, Miloš Vujović je postigao sedam, a gol manje Vuko Borozan.

U selekciji Srbije najbolji je bio Lazar Kukić sa sedam pogodaka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.