Dodikova saradnica psovala i prijetila uoči suđenja predsjedniku RS

Dodikova saradnica psovala i prijetila uoči suđenja predsjedniku RS

Potpredsjednica SNSD-a Sanja Vulić je uoči suđenja Miloradu Dodiku, iznijela niz psovki zbog odluke pravosudne institucije o broju osoba koje mogu prisustvovati ročištu.

Vulić je na sramotan način psovala ispred Suda BiH jer je sudnica već bila popunjena, zbog čega nije mogla ući i prisustvovati ročištu, prenosi N1 sarajevo.

N1 Sarajevo podsjeća, današnji pretres će biti održan samo za Dodika, nakon četiri odgađanja glavnog pretresa. Dodikov branilac Goran Bubić izjavio je ranije Srni da će odbrana stav o svemu izneti na današnjem pretresu.

Sud Bosne i Hercegovine nije prihvatio zahtjev da se ponovo spoji predmet vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Miloša Lukića sa predmetom predsednika Republike Srpske Milorada Dodika koji su razdvojeni na ročištu 17. januara na kome Lukić nije prisustvovao jer je bio u bolnici. 

N1 Sarajevo podseća, današnji pretres će biti održan samo za Dodika, nakon četiri odgađanja glavnog pretresa. Dodikov branilac Goran Bubić izjavio je ranije Srni da će odbrana stav o svemu izneti na današnjem pretresu.

Sud Bosne i Hercegovine nije prihvatio zahtjev da se ponovo spoji predmet vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Miloša Lukića sa predmetom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji su razdvojeni na ročištu 17. januara na kome Lukić nije prisustvovao jer je bio u bolnici.

                   

                                                                                                                                                                       

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.