U Tuzli ubijena žena, uhapšen policajac

U Tuzli ubijena žena, uhapšen policajac

Žena je ubijena je u srijedu uveče u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli, gradu na sjeveroistoku Bosne i Hercegovine, a policijski službenik je uhapšen pod sumnjom da je pucao, izvijestila je Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Kako prenosi agencija Srna, osumnjičeni se prvo udaljio sa mjesta napada, ali je zahvaljujući brzoj intervenciji policije pronađen i uhapšen.

On je pripadnik Policijske uprave MUP-a Tuzlanskog kantona, navode u policiji.

Uviđaj na mjestu napada izvršit će kantonalni tužilac i policija.

Policija je oko 21 sat dobila dojavu da je došlo do pucnjave u Tržnom centru Sjenjak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.