KOSTA JE MAJCI UPUTIO TRI RIJEČI! Dječak ubica KIPTI OD BIJESA: Ono što je izgovorio LEDI KRV U ŽILAMA!

KOSTA JE MAJCI UPUTIO TRI RIJEČI! Dječak ubica KIPTI OD BIJESA: Ono što je izgovorio LEDI KRV U ŽILAMA!

O ocu gotovo da se i ne raspituje, prenose izvori Republike.

Paralelno s burom koju je izazvala Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića, dječaka-ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar", odvija se i druga u bolnici u kojoj vještače i nadziru dječaka-ubicu.

Naime, Kosta ponovo šokira čuvare iz policije i osoblje Klinike za psihijatriju i neurologiju za djecu i omladinu. 

Kako nezvanično saznajemo, on je nedavno u jednom trenutku, okrenut prema prozoru, viknuo:

"Istrunućeš u zatvoru!"

Kada ga je jedan od policajaca upitao kome se obraća, on mu je hladnokrvno odgovorio:

"Onoj ženi što se zove majka."

- On je već ranije, često mijenjajući raspoloženje, iskazivao bijes prema majci koji nikome od zaposlenih u klinici nije jasan. Umislio je da će moći da bude prisutan na suđenju Miljani i ocu Vladimiru, gdje je htio da "sve ispriča". Na šta je mislio, nije rekao - objašnjava obavješteni izvor iz bolnice.

- Ukoliko ju je poznavao, može se reći da je to jedina ženska osoba "koju nije mrzeo". Poznato je da su gotovo sve žrtve devojčice i da je navodno masakr počinio da bi se osvetio majci. Zbog toga i jeste čudna ova blaga komunikacija s devojčicom - navodi izvor.

ŽELIM SVE DA KAŽEM

Pitao je sve u bolnici kada će da počne suđenje jer je nestrpljiv.

- U nevjerici smo ostali nas četvoro u sobi, koliko nas je bilo u tom momentu. Kosta je pitao: "Zašto me ne zovu, kad će više to suđenje? Prošla je i Nova godina i svi praznici, a poziva nema. Znam da nemam dovoljno godina da mi sude, ali pitaće me na suđenju o ocu i majci da ponovim šta sam rekao kad su me saslušavali putem video-linka. Želim da kažem sve šta imam kad odem u Palatu pravde" - otkrio je izvor Republike.

Kostin odnos s majkom je, da podsjetimo, u najmanju ruku, turbulentan. Kako je istraga pokazala, on je mjesecima planirao kako će izgledati masakr u "Ribnikaru" i pritom želio samo jednu stvar, da Miljana Kecmanović pati.

Kako navodi obavješteni izvor, on želi da bude u centru pažnje.

Kosta je nakon zločina, opisao detaljan plan koji je osmislio da bi se osvetio majci.

- On je majku jednog ubice iz dokumentarnog filma poistovećivao sa svojom jer je smatrao "da ona nema saosećanja za njegove probleme". Zapravo, htio je da pate majke njegovih ubijenih drugara, ali i njegova. Tu patnju, kao i krike uplašene i ranjene diece, video je kao neku vrstu kompenzacije za svoju duševnu bol - naveo je izvor. 

Oca ne pominje

Zanimljivo je da je dosad dečak-monstrum najmanje bijesa ispoljavao prema ocu Vladimiru. Da li mu je on više izlazio u susret učeći ga da puca, vodeći u streljanu na obuku u rukovanju oružjem i povlađujući mu, biće takođe poznato kad opet svi iz porodice budu saslušani.


- Štaviše, on oca uopšte ne pominje - naveo je obavj

Izvor Republike navodi da će istraga pokazati odakle Miljanin DNK na čauri jednog od metaka ispaljenih u učionici VII/2. Da li je taj biološki trag prenio na metak baš Kosta da bi joj naudio, utvrdiće forenzičari.

Čak i roditelji pobijene djece u "Ribnikaru" misle da u odnosu monstruma s roditeljima mnogo toga nije štimalo.

Očajni Anđelko Aćimović, otac ubijene male Angeline, smatra da Miljana i Kostin otac Vladimir glume emocije.

- Lažne emocije su pokazali kad su se vidjeli međusobno, a pored nas je ona prošla kao hladnokrvna osoba. Njihove emocije su nula, nema ih. Vladimir i Miljana sebe sažaljevaju, a ne žrtve. Mali je žrtva njihove nebrige i interneta, koji je nekontrolisano koristio jer roditelji o tome nisu brinuli - rekao je za Republiku Anđelko Aćimović.

Kako kaže, oni su plakali jer su htjeli da prevare medije.

- Ona nema emocije jer ni sinu svom, kakav god da je, nije otvorila dušu kad ga je vidjela posle toliko vremena, dok je svjedočio iz bolnice preko linka - dodao je Angelinin otac.

 
                                                                                                                                                                                                                     Izvor:Republika

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.