Beograd: Dva dječaka izbodena u tuči, prebačeni u bolnicu

Beograd: Dva dječaka izbodena u tuči, prebačeni u bolnicu

Dva dječaka su izbodena, a jedan je zadobio povrede u tuči koja se dogodila kod Plavog mosta u Beogradu. Dvojica su prebačena u Dječju bolnicu u Tiršovoj, a jedan u Urgentni centar, potvrđeno RTS-u u Hitnoj pomoći.

Dvije grupe tinejdžera potukle su se kod Plavog mosta u Beogradu. Trojica dječaka od 14 do 15 godina zadobila su povrede, zbog čega su prevezeni u Ugrentni centar i Dječju bolnicu u Tiršovoj.

„Dogodila se tuča, ekipa je i dalje na terenu. Nekoliko njih je povrijeđeno, neki su prevezeni u Ugrnentni centar, a neki u Tiršovu. Među povrijeđenima ima i maloljetnih lica“, rekli su iz Hitne pomoći za Blic.

Za sada nije poznato šta je prethodilo fizičkom obračunu, kao ni stepen povreda učesnika tuče.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.