U Tuzli počelo mirno okupljanje povodom brutalnog ubistva Amre Kahrimanović: Pristiže veliki broj građana

U Tuzli počelo mirno okupljanje povodom brutalnog ubistva Amre Kahrimanović: Pristiže veliki broj građana

Još jednom hvala svima na ogromnoj podršci i ljubavi koju nam pružate, naveo je ranije njen sin Denis Hodžić

U Tuzli je danas ispred Caffe bara "Sydney" u Tržnom centru "Sjenjak" na Brčanskoj Malti počelo okupljanje i mirna šetnja za ubijenu Amru Kahrimanović.

Kako javlja "Avazov" reporter sa lica mjesta, okupilo se stotine građana.  Okupljanje je ranije najavio njen sin Denis Hodžić. 

- Još jednom hvala svima na ogromnoj podršci i ljubavi koju nam pružate - naveo je Hodžić.

Podsjećamo, Amrin život je prerano ugasio pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil. On je iz službenog pištolja ispalio čak 16 metaka.

- Na podmukao način ispalio je jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite dijelove tijela i usmrtio je - saopćeno je ranije iz Tužilaštva TK.

U trenutku ubistva, Ćustendil je bio treći dan na godišnjem odmoru. Pijan je u Amru ispalio skoro cijeli šaržer. Njemu je određen jednomjesečni pritvor.

Izvor:Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.