Nakon dva jauka,  izdahnuo policajac!

Nakon dva jauka, izdahnuo policajac!

Policajac M. M. (45) preminuo je prije osam godina, a kako je utvrđeno, sve se desilo tokom seksa. On se nalazio svom automobilu marke “jugo” parkiranom nedaleko od Bajine Bašte.

Kako su mediji pisali, M. M.  u trenutku smrti najvjerovatnije nije bio na dužnosti..  Nakon što je tijelo pronađeno, na lice mJesta su pozvane njegove kolege da bi obavile uviđaj.

Na tijelu nesrećnog čovjeka nije bilo vidljivih povreda, a M. M. na sebi nije imao ništa od odjeće, već je samo bio prekriven policijskom košuljom. Tijelo je tada poslato na obdukciju po nalogu tužioca da bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Sumnja se da je imao infarkt jer je, prema riječima njegovih kolega, pijre dvije godine imao operaciju srca.

Ljubavnica ga pokrila i ostavila u kolima! Dva udaha i izdah!

- Posljednji ko je imao kontakt s policajcem bila je M. M. (45), koja je s njim imala seksualni odnos. Kako je ispričala, tokom vođenja ljubavi, on je dva puta jauknuo, a zatim preminuo. Uplašena žena, koja takođe ima porodicu, nije znala šta će s njim i iz straha je pobjegla iz kola. Vjerovatno iz sažaljenja da ga ne nađu skroz golog prekrila ga je košuljom - prepričavaju ovu nesvakidašnju tragediju u Bajinoj Bašti.

Preminuli je za sobom ostavio suprugu i dvoje djece.

                                                                                                                                                                                                   autor: J.M.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.