Milica je rekorderka u novovaroškom kraju! Već tri godine rađa blizance, a tek kakva su imena dobili...

Milica je rekorderka u novovaroškom kraju! Već tri godine rađa blizance, a tek kakva su imena dobili...

Ona se "bliznila" i predhodne dvije godine, pa su domaćini umjesto troje, od nje odgajili šestoro

Protekle godine Milica je rodila muško i žensko, dok su ove godine oba ženskog pola.

U domaćinstvu Ćurdić, u Negbini, kod Nove Varoši, jedna krava godišnje donosi dvostruku prinovu, rađa blizance, i to čak tri godine za redom. Dragomir Gane Ćurdić i njegova supruga Rada, gaje četiri krave, a od nedavno bogatiji su za još dva ženska teleta, blizanca, koje je na svijet donijela njihova krava Milica.

Ona se "bliznila" i predhodne dvije godine, pa su domaćini umjesto troje, od nje odgajili šestoro teladi. I Milica se rodila kod njih, oni su je podgajili, a sada im je miljenica među kravama, nije stara, a iako rađa po dva teleta njeno telenje uvek prođe u najboljem redu.

                                                                                                                                                                                                                                  Izvor:Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.