Dobričanin: Ukoliko se parlamentarna većina ne konsoliduje, organizovati vanredne izbore
Vladimir Dobričanin

Dobričanin: Ukoliko se parlamentarna većina ne konsoliduje, organizovati vanredne izbore

Ako ne dođe do stabilizacije parlamentarne većine onda su rješenje prevremeni izbori, jer su oni izraz ultimativne demokratije, kazao je Portalu RTCG poslanik Ujedinjene Crne Gore Vladimir Dobričanin.

Dobričanin je to kazao odgovarajući na pitanje da li smatra da su prijevremeni izbori najbolje rješenje za aktuelnu političku situaciju, te da li je bolje rješenje rekonstrukcija vlade.

Prema njegovim riječima, trenutna turbulentna politička situacija ishod je neodlučne i nezrelo vođene politike od samog starta formiranja 44. Vlade Crne Gore.

"Vidjećemo u šta će se ovo izroditi i da li će najavljena rekonstrukcija stvarno biti ljekovita i dovesti do političke stabilnosti. Nažalost, sadašnja kampanja o stabilnosti Vlade i parlamentarne većine je samo nastavak identičnog načina obmanjivanja javnosti kako su to prethodnici činili. Mislim da je dijalog osnov za stabilizaciju stanja koje prijeti i dalje eskalira, jer imamo najave o raznoraznim inicijativama o smjenama i genocidima koje će još više destabilizovati političku scenu", kazao nam je Dobričanin. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.