Šehović sa Eskobarom: EU nijesu štrikovi nego vrijednosti, suprotstavljanje ruskom uticaju zajednička obaveza
Foto: Socijaldemokrate

Šehović sa Eskobarom: EU nijesu štrikovi nego vrijednosti, suprotstavljanje ruskom uticaju zajednička obaveza

Lider Socijaldemokrata Damir Šehović sastao se danas sa sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, gdje je na sastanku konstatovano da je prioritet Crne Gore put ka EU i da je vanjsko-politički prioritet naše države očuvanje strateškog partnerstva sa SAD-om i u konačnom suprotstavljanje malignom ruskom uticaju.

"Na sastanku predstavnika parlamentarne opozicije sa gospodinom Gabrijelom Eskobarom i Ambasade SAD, istakao sam apsolutnu posvećenost Socijaldemokrata evropskom putu Crne Gore, ukazao da suština EU integracija nije u “štrikovima” nego u vrijednostima, ali i podsjetio na brojne primjere ugrožavanja upravo tih vrijednosti od strane aktuelne parlamentarne većine. 

Naglasio sam da je apsolutni vanjsko-politički prioritet naše države očuvanje strateškog partnerstva sa SAD-om, a suprotstavljanje malignom ruskom uticaju, koji je nažalost prisutan kako u Crnoj Gori, tako i u čitavom regionu, zajednička je obaveza", objavio je Šehović na društvenoj mreži X.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.