KAMIONI NA PRELAZ GRANICE ČEKAJU I DO 4 SATA Stanje na putevima: Samo na jednoj kolaps, na ostalima prometnije

KAMIONI NA PRELAZ GRANICE ČEKAJU I DO 4 SATA Stanje na putevima: Samo na jednoj kolaps, na ostalima prometnije

Na graničnom prelazu Batrovci, teretna motorna vozila koja napuštaju zemlju, suočavaju se sa četvorosatnim čekanjem, prema saopštenju Auto-moto saveza Srbije.

U isto vrijeme, prema informacijama Uprave granične policije, kamioni na prelazu Gradina, takođe na izlazu, čekaju tri sata, dok na Sremskoj Rači zadržavanje iznosi jedan sat.

Srećom, na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja ni za jednu kategoriju vozila.

Stanje na naplatnim stanicama

Javnopravno preduzeće "Putevi Srbije" izvjestilo je da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama, pružajući olakšanje vozačima koji prolaze kroz te tačke. Ovo trenutno stanje na graničnim prelazima i naplatnim stanicama pravi je izazov za vozače teretnih vozila, posebno na prelazu Batrovci, gde se čekanje proteže na četiri sata. Saobraćajne gužve na ovim lokacijama mogu značajno uticati na planirane rute i vrijeme isporuke, što zahtjeva dodatnu pažnju i strpljenje od strane vozača teretnih vozila.

Situacija na graničnim prelazima i naplatnim stanicama zahtjeva dodatnu pažnju i strpljenje od vozača teretnih vozila, dok putnicima na putničkim terminalima pruža dobar znak za nesmetano putovanje.

Podsjetimo, ni danas nas nisu zaobišle gužve na ulicama prijestonice.

Beogradske saobraćajnice danas su zakrčene vozile, naročito one prometnije.

Tako je gužva danas na Autokomandi, gdje se formiraju i manje kolone vozila, kao i na Pančevačkom mostu i to su dve najkritičnije tačke.

izvor:Republika rs

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.